Selecteer een pagina

Rondvaarten

Activiteiten in het museum:

Rondvaart

Vanaf het water heb je een prachtig uitzicht op de indrukwekkende vestingwerken van Naarden. De tocht met de museumboot van het Nederlands Vestingmuseum voert u over de oostelijke gracht langs vliesgevels, bastions, ravelijnen en de oostelijke beer, allemaal daterend uit de 17e eeuw. De schipper wijst je op de bezienswaardigheden en laat je genieten van de schoonheid van het fort. De museumboot vaart van april tot oktober op zaterdag en zondag om 13.00 uur. en 14.00 uur Er is plaats voor 12 passagiers, tickets zijn verkrijgbaar voor € 3,50 per persoon bij de ingangsbox.

Exclusieve rondreizen

De museumboot is ook exclusief te huur voor besloten gezelschappen tot 12 personen. De rondvaart van een uur gaat over de oostelijke binnengracht en kost € 55. De lange rondvaart van 2 uur gaat ook langs de buitengracht, de oude en nieuwe haven langs het Arsenaal en Fort Ronduit. Deze reis kost € 75.

Verzoeken

Als je een exclusieve vaartocht wilt boeken, kun je tijdens kantooruren telefonisch contact met ons opnemen: 035-6945459. Of vul het formulier op deze pagina in; we nemen de volgende werkdag contact met je op.