Rondvaarten

Activiteiten in het museum:

Rondvaart

Vanaf het water heb je een prachtig uitzicht op de indrukwekkende vestingwerken van Naarden. De tocht met de museumboot van het Nederlands Vestingmuseum voert u over de oostelijke gracht langs bastions, ravelijnen en de oostelijke beer, allemaal daterend uit de 17e eeuw. De schipper wijst je op de bezienswaardigheden en laat je genieten van de schoonheid van het fort. De museumboot vaart (als we voldoende (vrijwillige) schippers hebben) van april tot oktober op zaterdag en zondag om 14.00 uur en 15.00 uur. Er is plaats voor 12 passagiers, tickets zijn verkrijgbaar voor € 5,00 per persoon bij onze kaartverkoop in de Cantine.

Exclusieve rondreizen

De museumboot is ook exclusief te huur voor besloten gezelschappen tot 12 personen. De rondvaart van een uur gaat over de oostelijke binnengracht en kost € 55. De lange rondvaart van 2 uur gaat ook langs de buitengracht, de oude en nieuwe haven langs het Arsenaal en Fort Ronduit. Deze reis kost € 95.

Let op: onze schippers zijn vrijwilligers, ze zijn niet altijd beschikbaar. Zodra we een aanvraag binnenkrijgen, zoeken we in onze groep van schippers een persoon die jouw groep kan begeleiden. Dit lukt niet altijd vanwege vakanties.

Verzoeken

Als je een exclusieve vaartocht wilt boeken, kun je tijdens kantooruren telefonisch contact met ons opnemen: 035  694 5459. Of vul het formulier op deze pagina in; we nemen zo snel als mogelijk contact met je op.

  Bezoekdatum:

  Let op: U kunt alleen reserveren via dit formulier voor minimaal 1 week te voren. Als u op kortere termijn een aanvraag wilt doen, mail ons dan op reservering@vestingmuseum.nl
  Wij werken met vrijwillige gidsen, schippers en kanonniers, het kan soms even duren voordat we de benodigde mensen voor uw aanvraag beschikbaar hebben.

  Ik wil graag het volgende :

  Onze groepsgrootte is:

  Onze toegangsprijzen voor groepen (meer dan 15 betalende bezoekers) zijn: 12 euro per persoon, 5,50 voor kinderen 5 - 12 jaar en CJP houders)

  over uw schoolbezoek

  Met hoeveel klassen/groepen wil je komen?

  Hoeveel ouders/begeleiders komen er mee? (schatting is voldoende)

  Wat is de minimale leeftijd van de kinderen/leerlingen/studenten?

  Wat is de maximale leeftijd van de kinderen/leerlingen/studenten?


  Prijs per kind 5,25 euro, begeleiders krijgen gratis toegang.

  Zijn er specifieke thema's waarover je wilt horen tijdens de rondleiding?

  Welke taal wil je dat de gids spreekt?

  Vraag je voor een privégroep dit aan of voor een organisatie?

  Je naam (contactpersoon)

  Telefoonnummer


  Gegevens voor factuur

  Bedrijfsnaam

  Adres

  Postcode en plaats

  Referentie op factuur


  Je e-mailadres

  Extra wensen of opmerkingen (optioneel)