Selecteer een pagina

Rondleidingen

In verband met het coronavirus wordt er tot nader bericht op zondag geen gratis rondleiding georganiseerd waarbij bezoekers kunnen aansluiten. U kunt bij Het Nederlands Vestingmuseum wel een rondleiding reserveren voor uw huishouden/familie. U kunt onze audiotour gratis downloaden op uw smartphone. Hiermee kunt u zelf een individuele rondleiding doen.

Rondleiding door gids

Een gids neemt je mee over het bastion en vertelt je over de bijzondere vorm en functies van de vestingwerken. Ook laat de gids een kazemat zien; een gemetselde met aarde bedekte bomvrije ruimte, voorzien van verschillende kanonkelders.

Privé rondleiding op andere dagen

Naast de gratis rondleidingen op zondag is het mogelijk om voor een eigen gezelschap een rondleiding te boeken op de dag en tijdstip van je voorkeur. De gidsen van het Nederlands Vestingmuseum verzorgen rondleidingen in het Nederlands, Engels, Duits en Frans.

Aanvragen

Wanneer je op een zelf te bepalen tijdstip wilt worden rondgeleid dan kun je tijdens kantooruren telefonisch contact opnemen met: 035-694 54 59. Of vul het  formulier op deze pagina in dan nemen wij de eerstvolgende werkdag contact met je op.