Selecteer een pagina

Bedrijfs- of familiedag

Het Nederlands Vestingmuseum in Naarden-Vesting is centraal gelegen en vormt een groene oase midden in de Randstad. Onze museumlocatie Bastion Turfpoort vormt een schitterende historische omgeving en is de perfecte locatie voor een onvergetelijke dag!

Speciaal programma

Naast de eigen activiteiten van het museum – rondleidingen, vaartochten of een demonstratie met historische kanonnen – kunnen wij in samenwerking met onze evenementen partner een actief programma samenstellen dat helemaal afgestemd is op jullie eigen wensen.

Culinaire omlijsting

Het Nederlands Vestingmuseum verzorgt uiteraard ook de culinaire omlijsting, zoals een lunch, borrel, (buffet)diner of een barbecue op het buitenterrein. Museumcafé ‘de Cantine’ biedt plaats aan 25 personen en bij mooi weer kun je met je gezelschap gebruik maken van het mooiste terras in Naarden-Vesting. Ga je na afloop liever iets in de Vestingstad drinken of eten? Naarden-Vesting heeft een groot aanbod aan gezellige cafés en goede restaurants.

Aanvragen

Elke bedrijfsdag of familiedag is maatwerk, voor informatie, mogelijkheden en prijzen kun je tijdens kantooruren telefonisch contact opnemen met: 035-694 54 59. Of vul het  formulier op deze pagina in dan nemen wij de eerstvolgende werkdag contact met je op.