Bedrijfs- of familiedag

Het Nederlands Vestingmuseum in Naarden-Vesting is centraal gelegen en vormt een groene oase midden in de Randstad. Onze museumlocatie Bastion Turfpoort vormt een schitterende historische omgeving en is de perfecte locatie voor een onvergetelijke dag!

Activiteiten in het museum:

Programma

Het Nederlands Vestingmuseum biedt verschillende activiteiten, zoals rondleidingen, vaartochten of een demonstratie met historische kanonnen, om jouw gezelschap een onvergetelijke dag te bezorgen.

Culinaire omlijsting

Het Nederlands Vestingmuseum verzorgt uiteraard ook de culinaire omlijsting, zoals een lunch, borrel, (buffet)diner of een barbecue op het buitenterrein. Museumcafé ‘de Cantine’ biedt plaats aan 25 personen en bij mooi weer kun je met je gezelschap gebruik maken van het mooiste terras in Naarden-Vesting. Ga je na afloop liever iets in de Vestingstad drinken of eten? Naarden-Vesting heeft een groot aanbod aan gezellige cafés en goede restaurants.

Aanvragen

Elke bedrijfsdag of familiedag is maatwerk, voor informatie, mogelijkheden en prijzen kun je tijdens kantooruren telefonisch contact opnemen met: 035-694 54 59. Of vul het  formulier op deze pagina in dan nemen wij de eerstvolgende werkdag contact met je op.

  Bezoekdatum:

  Let op: U kunt alleen reserveren via dit formulier voor minimaal 1 week te voren. Als u op kortere termijn een aanvraag wilt doen, mail ons dan op reservering@vestingmuseum.nl
  Wij werken met vrijwillige gidsen, schippers en kanonniers, het kan soms even duren voordat we de benodigde mensen voor uw aanvraag beschikbaar hebben.

  Ik wil graag het volgende :

  Onze groepsgrootte is:

  Onze toegangsprijzen voor groepen (meer dan 15 betalende bezoekers) zijn: 12 euro per persoon, 5,50 voor kinderen 5 - 12 jaar en CJP houders)

  over uw schoolbezoek

  Met hoeveel klassen/groepen wil je komen?

  Hoeveel ouders/begeleiders komen er mee? (schatting is voldoende)

  Wat is de minimale leeftijd van de kinderen/leerlingen/studenten?

  Wat is de maximale leeftijd van de kinderen/leerlingen/studenten?


  Prijs per kind 5,25 euro, begeleiders krijgen gratis toegang.

  Zijn er specifieke thema's waarover je wilt horen tijdens de rondleiding?

  Welke taal wil je dat de gids spreekt?

  Vraag je voor een privégroep dit aan of voor een organisatie?

  Je naam (contactpersoon)

  Telefoonnummer


  Gegevens voor factuur

  Bedrijfsnaam

  Adres

  Postcode en plaats

  Referentie op factuur


  Je e-mailadres

  Extra wensen of opmerkingen (optioneel)