Vriend worden

Vriend van het museum, voor een goed gevoel en het bijdragen aan het spannendste museum in de wallen!

Door begunstiger te worden van Stichting Vrienden van Het Nederlands Vestingmuseum steun je het museumwerk op een breed terrein. Voor een bijdrage van minimaal € 25,- per jaar (meer mag natuurlijk altijd) krijg je:

  • met één introducé èn op vertoon van de Vriendenkaart gratis toegang tot het Vestingmuseum;
  • tweemaal per jaar de Nieuwsbrief van Het Nederlands Vestingmuseum
  • uitnodiging voor openingen van tentoonstellingen en lezingen.

Ook is de aanschaf van een aanvullende “familie” kaart mogelijk waarmee je als Vriend met een familie van twee volwassenen en twee kinderen ( of twee andere volwassenen) het hele jaar gratis toegang hebt. De bijdrage bedraagt dan minimaal € 40,- per jaar.

Steunen met raad en daad

De Vrienden ondersteunen het museum met raad en daad. Zo maakten de Vrienden afgelopen jaren de bouw van museumcafé-museumwinkel “De Cantine” mogelijk, werd de aankoop van een bijzondere 17e eeuwse Lobstertailhelm mogelijk gemaakt, ondersteunden de vrienden de bouw van een replica van een vestingbok (hefwerktuig) en gaven de Vrienden steun bij de museale herinrichting van de vaste expositie.

Vriend worden kan gemakkelijk door een e-mail te sturen naar: vrienden@vestingmuseum.nl of te bellen naar: 035-6945459 of natuurlijk door bij een bezoek aan het museum het aanmeldingsformulier voor de Vrienden in te vullen.

IBAN nummer Vrienden van het Vestingmuseum: NL34 RABO 01017422 58