Selecteer een pagina

Kinderfeestje

Wat is er nou leuker dan je verjaardagsfeestje vieren in Het Nederlands Vestingmuseum? Samen met je vriendjes los je raadsels en opdrachten op, terwijl jullie langs de kanonnen en door de donkere kazematten lopen, op zoek naar de verborgen schat!

Superleuke dag

Naast dat een kinderfeestje op het Nederlands Vestingmuseum leuk en spannend is, leren jullie over het soldatenleven van vroeger. Maak je kinderfeestje extra knallend met het laten afvuren van een echt kanon!

Verschillende mogelijkheden

Het Nederlands Vestingmuseum organiseert twee verschillende kinderfeestjes: één voor kinderen van 5-6 jaar en één voor kinderen van 7 t/m 11 jaar, van dinsdag t/m vrijdag van 11:00 – 17:00 uur en in het weekend van 12:00 – 17:00 uur. Bij binnenkomst worden jullie ontvangen met wat lekkers en een soldatenkroes met ‘soldatenbier’(limonade). Het kinderfeestje duurt ongeveer een uur en is uit te breiden met een kanonschot of vaartocht.

Aanvragen

Elke kinderfeestje is maatwerk, voor informatie, mogelijkheden en prijzen kun je tijdens kantooruren telefonisch contact opnemen met: 035-694 54 59. Of vul het  formulier op deze pagina in dan nemen wij de eerstvolgende werkdag contact met je op.

Het Nederlands Vestingmuseum is vanaf 1 juni 2020 weer geopend met een aangepast aanbod.
De activiteiten op deze pagina zijn voorlopig geen optie.
Vanaf 1 juni is namelijk alleen een exclusief museumbezoek mogelijk.
Dit exclusieve bezoek is vooraf te boeken via de speciale boekingspagina.