Dagcoordinator (vrijwilligersfunctie)

Het Nederlands Vestingmuseum is een museum vol verhalen en avontuur.

Ons museum is een combinatie van een prachtig buitenterrein met daarop zes kazematten, ondergrondse gangen uit de zeventiende tot en met de negentiende eeuw, allemaal gelegen op één van de punten (bastions) van de vesting Naarden.

Heb jij zin in een verantwoordelijke, maar ook relaxte functie als dagcoordinator? Dat is bij ons een enthousiaste persoon die ervoor zorgt dat het museum ’s ochtends open gaat, dat de teamleden goed aan de slag kunnen, dat de bezoekers veilig over het terrein kunnen en dat ’s avonds het museum weer veilig en keurig gesloten wordt.

Naarden is van groot belang geweest in de vaderlandse geschiedenis als Vesting om Amsterdam te beschermen en als onderdeel van zowel de Oude als de Nieuwe Hollandse Waterlinie, die enkele jaren geleden tot Unesco Werelderfgoed bestempeld zijn.

Wij willen onze bezoekers een leuke, avontuurlijke dag bezorgen en hen vertellen over de geschiedenis op deze belangrijke plek op weg naar Amsterdam.

Vanwege grotere drukte zoeken we iemand die als dagcoordinator minimaal 1 dag per week zich wil inzetten voor het openen en sluiten van het museum en gedurende de dag kleine klusjes kan oppakken in samenwerking met het team publiek.

Wat bieden we:

  • een verantwoordelijke & leuke functie in een fijn team
  • regelmatig teamborrels
  • vrijwilligersvergoeding
  • BHV cursus

Wil je meer weten? Stuur dan een mail met je motivatie en achtergrond naar ons toe via reservering@vestingmuseum.nl