Aanvragen

Nederlands Vestingmuseum

Aanvragen

Let op: Reserveren van een normaal bezoek aan het museum is niet nodig, met een klein gezelschap kun je gewoon komen, het terrein is groot genoeg en koffie en thee en appeltaart hebben we altijd in overvloed! Gebruik dit formulier alleen als je specifieke wensen hebt en/of als je met een groter gezelschap wilt komen.

Graag zorgen we ervoor dat je met je gezelschap een leuke en avontuurlijke dag kunt beleven in Het Nederlands Vestingmuseum. Graag horen we waarin je interesse hebt. Dit is vrijblijvend, wij nemen contact met je op om één en ander door te nemen.

  Bezoekdatum:

  Let op: U kunt alleen reserveren via dit formulier voor minimaal 1 week te voren. Als u op kortere termijn een aanvraag wilt doen, mail ons dan op reservering@vestingmuseum.nl
  Wij werken met vrijwillige gidsen, schippers en kanonniers, het kan soms even duren voordat we de benodigde mensen voor uw aanvraag beschikbaar hebben.

  Ik wil graag het volgende :

  Onze groepsgrootte is:

  Onze toegangsprijzen voor groepen (meer dan 15 betalende bezoekers) zijn: 12 euro per persoon, 5,50 voor kinderen 5 - 12 jaar en CJP houders)

  over uw schoolbezoek

  Met hoeveel klassen/groepen wil je komen?

  Hoeveel ouders/begeleiders komen er mee? (schatting is voldoende)

  Wat is de minimale leeftijd van de kinderen/leerlingen/studenten?

  Wat is de maximale leeftijd van de kinderen/leerlingen/studenten?


  Prijs per kind 5,25 euro, begeleiders krijgen gratis toegang.

  Zijn er specifieke thema's waarover je wilt horen tijdens de rondleiding?

  Welke taal wil je dat de gids spreekt?

  Vraag je voor een privégroep dit aan of voor een organisatie?

  Je naam (contactpersoon)

  Telefoonnummer


  Gegevens voor factuur

  Bedrijfsnaam

  Adres

  Postcode en plaats

  Referentie op factuur


  Je e-mailadres

  Extra wensen of opmerkingen (optioneel)

  Activiteiten:

  Zondag 19 mei: Schuttersdag!

  19 mei Schuttersdag Op zondag 19 mei heten we je van harte welkom in het museum. We zullen de kanonnen laten bulderen! Net zoals iedere derde zondag van de maand. Een verhaal van bezetting en hoop! Met daarna een demonstratie van de kracht van onze kanonnen met echt...

  ArcheoHotspot Gooise Meren geopend

  Onlangs is het Nederlands Vestingmuseum aangesloten bij ArcheoHotspots. Elk tweede weekend van de maand is de ArcheoHotspot Gooise Meren open voor bezoekers. Kom jij ons helpen met vondsten uitzoeken?

  Wargamers spelen Ontzet van Naarden (1673) na

  Komende zaterdag (23 september) krijgt het Vestingmuseum bezoek van de Amsterdam 6Shooters Wargame Club. De gamers zullen vanaf een uur of 11 tot sluitingstijd in de Cantine het Ontzet van Naarden (1673) naspelen op een enorme maquette. Kom je ook?