Selecteer een pagina

Als gevolg van de algemene corona lockdown is het Nederlands Vestingmuseum gesloten t/m 14 januari 2022.

In deze voor iedereen moeilijke tijden, hebben musea je steun harder nodig dan ooit. Wil je Het Nederlands Vestingmuseum steunen? Meld je dan aan als donateur van de Stichting Vrienden van het Nederlands Vestingmuseum. Met je donatie draag je bij aan de instandhouding van onze bijzondere collectie en onze museale activiteiten. Een éénmalige gift is uiteraard ook van harte welkom! Onder het kopje ANBI Gegevens aan de onderzijde van de website, vind je hoe je jezelf kunt aanmelden als donateur of een gift kunt overmaken.

Tijdens de sluiting blijft Het Nederlands Vestingmuseum actief op Instagram en Facebook. Hier houden we je op de hoogte van wat er zich tijdens de lockdown op het museum afspeelt.

Hou allemaal vol, zorg goed voor elkaar en hopelijk tot snel!

Met vriendellijke groet, Het Nederlands Vestingmuseum